98 kiloydum, en büyük şikayetim göbekti, perhiz yaptım aç kaldım, boşuna uğraştım, kafa çok takılmıştı kilo ve özellikle yine yazıyorum göbek için spor yapmaya karar verdim sağlıklı düzenli protein ağırlıklı beslenmeye başladım, akşam 18:00 dan sonra kesinlikle yemek meyve dahi yemiyorum,bu maydonoz limonu okumuştum,her sabah uyguladım, inanın müthiş bir yağ yakıcı diyebilirim, yağ oranım 25 lerden..
7 ayda spor beslenme ve maydanoz limon ile,13 çe düştü, 4 ayda 14 kilo verdim yine devam ettim şuan 78 kiloyum hedefime ulaştım, göbek yağları yerine kas kütlesi ortaya çıktı, ayrıca limon maydonoz cildi Işıl Işıl yapıyor, karaciğer yağlanmam sıfıra indi, kolesterol triglasit rabbime çok şükürler olsun bütün kan değerlerim tertemiz, 20 kiloyu üstümden atmak bir başarı azim, 24 saat hergün bir damacanadan fazla ağırlığı bedenimde taşıyormuşum, o kadar yükü ağırlığı bedenden atmak kadar güzel birşey olamaz, insan isterse herşeyi başarır, yeterki azim etsin yapmak istesin, ben hocama katıyorum maydonoz limonu hayatımdan bir parça olarak görüyorum, daha sağlıklı Işıl Işıl bir cild, daha dinç dinamik enerji veren bir kür olarak görüyorum.
.
|