Ben okudum
karabasanın bilimsel açıklamaları tatmin edici gelmiyor. Görülen varlıklar, dua edince bitmesi vb. başka varlıkların olduğunu kanıtlıyor zaten.
Alıntı:
Mecra Nickli Üyeden Alıntı
3 kere oldu bana. Birincisinde tam yatağıma uzandıktan sonra birsi beni uçurdu havaya kaldırdı ve yatağımın kenarlarında 4 zincirli zombi gibi bişey bana ulaşmaya çalışıyordu. Hiç bir şey aklıma gelmedi. Aklıma gelen de dilime gelmedi.. Geçmesini bekledim sadece.. Tövbeleri artırdım. İbadete daha yöneldim..
2.si oldu bir süre sonra. Tv izlerken uykuya dalacak olurken beynimden çok acayip sesler gelmeye başladı. Kilitledi. Sesler korkutucu ve sağır ediciydi.. Kelimei Şahadet getirebildm sadece.. Kesildi.
Tövbelere devam ettim ve namazdan sonra duama "yarabbim sen bize can verdiğimiz gün yardım et ki imanımızla gelelim huzuruna" diye ekledim..
3. SÜ ise yine evimin salonunda sabah namazını kılarken arkamdan Bi ses ama bildiğin bir gürültü sesi geldi.. Namazımı bozmadım. Okuduğum sureyi yüksek sesle okudum ve rukuya gittim. Namaz bittikten sonra koltuğa uzandım ve yine beynimin içinde ki tuhaf gürültüler gelmeye başladı ve kilitlendim. Bu kez ayetel kürsiyi okumaya başladım ve hemen açıldım.
Şuan öyle Bi sorunum yok. Elbette ki bende ki musallat halinden de kaynaklanmış olabilir. Bilmiyorum. Bende boyut aralı. Bazen görüp bazen hissetme durumu oluyor. Fakat benim tespitim şu ki varlık yaklaşım yapınca beyine gönderdiği sinyallerle ilgili bi durum. Çünkü geçici bir felç durumu söz konusu oluyor. Karabasan hadisesi hala bilimsel olarak da diğer ilimlerle de net biçimde Açıklayamıyoru kimse.. Allahın ayetlerine sığınmak en doğrusu.. Lafı çok uzattım kimsenin pek okuyacağını düşünmüyorum ama hayırlısı
|