Alıntı:
Shadow Fiend Nickli Üyeden Alıntı
Evde yaşayanlardan birini kızdırmışsınız veya bilmeden zararda vermiş olabilirsiniz
Sadece yakaza halinde olur bu tür şeyler
|
Nasıl kızdırırımki ne yapmışımdırki bir iki kere küfür ettim ondan olabilirmi? Yada dediğiniz zarar wc banyo vs besmelesiz girdiğimden olabilirmi.
---------- Post added 16.01.20 at 00:45 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Beynine girip seni bi tiyatronun içine çekmiş bi ruhani ister karabasan de ister yerebasan fark etmez..
Bi ruhani beynine girip at koşturuyorsa tövbe etme vakti gelmiştir..Gizli şirkler var mı hayatında veya girdiğin günahlar neler iç dünyanda tefekkür et..
Diyeceksin ki beynime girip kendi yazdığı senaryoya beni özne yaptığını nerden biliyorsun ?
Normalde ruhaniler göremiyorsun perde var,peki bu sefer nasıl gördün? Demekki aslında gördüğün orda olan bisey değildi.Goz perdenin önüne geçip sana kendini gösteren bi ruhani gördün..Beyninde 1 sınır ucuna dokundu kitlendin.Butun film kafanın içinde
Geriye tek bi soru kalıyor
Allah bu deneyimden sana hangi günahıni göstermek istiyor ?
Geceleri yatarken istiaze olarak ne okumani istiyor ?
Bu yaşadıklarına bi öğreti nazariyla bak..
Çocuğun için söylediğin; Ay ne güzel doğurmuşum cümlesi veya masum bi fal kapatma gibi eylemlerde şirktir..Iyice tefekkür et bu meseleleri
Google ye 99 esmadan tövbe yaz çıkanı uygulamaya başla
|
Hocam bu ruhani madem benim iyiliğimi istiyor tövbe etmemi istiyor niye böyle korkutuyorki bide niye kızımın suretinde gözüktü bana kızım bana çok düşkün öyle arada yatarken üzerime oturur daha 3 4 yaşında küçük. Napmalıyım hocam şimdi.