Bisey diyimmi allah öyle büyüktür ki emin olki sana bir sey vermiyorsa emin olki ya daha güzel bir sekilde aklinin almicagi bir sekilde vericek. Sunu bilki bu hayatda hic birsey tesadüf degil senin böyle seyler arastirman yapaman hic birsey düsün sana zikir cekmeye izin veren rabbin sana daha neler vericek isteseydi kalbi sagir gözü kulaklari sagir yaratirdi seni manevi anlamda. Olmuyosa hic düsündünmü belki rabbin seni cok seviyo ve hosuna gidiyor ettigin dualar ve kefaret olucak bazi günahlarina sen bilmezsin ama allah bilir belki bu gün sana hayir gibi gördügün sey sana hayirsizdir. Sen bilmezsin ama Allah bilir ve allah hic bir kuluna eziyet etmez imtihan eder. Emin olki her insanin Imtihani cok cetindir dünya Maksatida bu degilmidir kardesim allahi anip imtihani gecmek. Su yalan dünyada Tebbesümü sadaka sayan rabbim senin zikrinede Duanada icabet edicektir ama süphe etme sen olmicak zaten diyip yapma deki sonsuz rahmet sahibi Allahim senin Kudretine güvenip bu hacetim icin bu zikri cekiyorum senin büyüklügüne siginip sana güveniyorum ve cek sunu söylm 3 beya 4 gün hersey ters gidio ama vaz gecmezsen hersey güzel olur. Teceübeyle sabitdir.
|