Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
O yılanın enerji kütlesi toplu iğne ucu kadar merak etme
7 kanatlılar var daha hacim olarak bi insanın içine girmesi mümkün değil ama girebiliyor..
Demekki ilizyon dünyasında herşey olabiliyor
Onu önüne getirmeyi meslek edinenler gün sonunda sadece manipüle olmuş bi danışan bırakıyorlar ardında..
|
Önceki kurukafa şeklinde ters bakan bir varlikti. Suda kayboldugunu gördüm. Ve gözümün onu açıldı idi. Fakat büyü ve namaz aksaması yüzünden hau geldi başıma.. önceki daha fenaydı.. o etkiler vesvese korku uyuyamama kötü zan gün içinde sürekli ağlama daha neler neler geçmişti bu ikincide konuyu bildiğim için sanırım,elh o kadar olmadı Allah fırsat vermesin olmazda inşaallah.
Bayram Ali Öztürk diyor ya İslam aksiyon dinidir diye.. tam öyle.
---------- Post added 11.01.20 at 01:13 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
O yılanın enerji kütlesi toplu iğne ucu kadar merak etme
7 kanatlılar var daha hacim olarak bi insanın içine girmesi mümkün değil ama girebiliyor..
Demekki ilizyon dünyasında herşey olabiliyor
Onu önüne getirmeyi meslek edinenler gün sonunda sadece manipüle olmuş bi danışan bırakıyorlar ardında..
|
Başımın ön tarafını kaplamış şekilde hissediyorum
istediği hacimde olsun Allah'ın izniyle pazar günü jilet kesikleriyle ölecek
ölür mü vücuttan mı çıkar ayrı mesele de bana çocuğuma evime bir daha yaklaşması nlar diye cabalayacagim biiznillah,bendeki var yaa aah çocuğumu bile rahat bırakmıyorlar di gece gündüz ben ibadete oturayım,yada psikolojik olarak bitap düşeyim diye ah ah..