Alıntı:
Allahu Ehad Nickli Üyeden Alıntı
Kıymetli @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben Hz. Ali efendimizden makamı yüksektir yahut hazret kendi halini övüyor yahut da derdi derecedir demedim ki. Evliyanın reisi o değildir dediniz bunun üstüne itiraz ettim. Himmet normalde ehli beyt soyundan dağıtılıyordu ta ki Abdülkadir Geylani hazretleri
doğana kadar. O doğduktan sonra evliya onun üzerinden nasiplendi ki hala nasipleniyor. Zaten bunu da ben söyleyemiyorum bizzat Allah dostları söylüyor. Siz dediniz ki evliyanın reisi o değildir ve evliyadan onu geçecek bir zat çıkacaktır. Ben de size soruyorum ki evliyanın mevcut reisi kimdir ve Abdülkadir Geylani hazretlerini kim geçecektir?
|
mehdi as geçecektir . sizin dediginiz 11 halifeden görev abdulkadir geylani hzlerine gecmesiydi . 11 halife icinde mehdi as yoktur . o onikidir .
ol emri sadece 2 iki kisiye verilmistir . ALLAH ahirette tüm evliyayı bir araya getirecektir . nefse velayeti bulastırdıklarını tüm evliyaya söyleyecektir ve bana türlü türlü bahanelerle geldiniz diyecektir . sonra mehdi as a güzel sözler edecektir . o nefse velayeti bulastırmadı diyecektir . bu arada ferdaniyet makamından bahsetmissin . o makama hakiki manada bir tek mehdi sahip olabilir .