Aileniz istemiyor diye boşanacak misiniz ? Bu mu bahane. Rabbim size Anne baba çocuk bir orada olma gibi muazzam bir nimet vermiş. Bu kadar egoist inatçı olamazsınız. Ben diyemezsiniz. Biz diyeceksiniz. Çünkü sizin çocuğunuz var. Aile olmak ne büyük bir nimet.Farkinda misiniz. Birbirinize tahammül edemiyor olabilirsiniz. Ama sizin çocuğunuz var unutmayin. Onun için herşeyi göze almalısınız. Sınavınız bu yonde. En küçük tökezlemede dağılmak ne demek. Bu size yakışıyor mu? Siz neler anlattınız bunu anlatırsınız. Yikilmayin. Kendinizce haklı olduğunuzu düşünüp dava açtınız. Sizin deyiminizle Karşı taraf hesabını adalet karşısında verecek. Peki çocuğunuzun yüreğine, ruhuna, duygularına açılacak ve bir ömür kapanmayacak yaraların hesabını kim verecek. Düşündünüz mü? Düşünün bence bırakın inadı. Önce sizin adım atmanız gerekiyorsa atın. Bir birinize söz verdiniz...
Bende sizin gibiyim. İçimden geleni yazdım. Kırıcı oldu isem kusuruma bakmayın. Canım yandığı için boşanmaları duyunca üzülüyorum. Olan çocuklara olacak...
|