Alıntı:
krblk05 Nickli Üyeden Alıntı
yaşın 17-18 sanırım. Aslında bu yaşta lazer olman çok doğru değil. Ama çok istiyorsan numaraların küçük. Flep kaldırmadan yüzeyden yapılan no touch gibi lazer türleri var. Bildiğim kadarıyla engel de teşkil etmiyor. Çünkü en son okuduğuma göre pilotlara dahi uygulanma izni veriliyor diye biliyorum.
Tabiki dua cok önemli ama garanti bir yol da degil Keske öyle olsaydı Benim göz derecelerim baya ileri Keske bir yol olsaydı dediğim çok zamanlar oldu.
Bunlar dışında Bates göz egzersizleri de var.. Derecelerde düşme saglanamiliniyormuş ama malesef o da garanti bir yol değil.
|
yaşım 17. Biliyorum daha çok erken zaten 11. sınıfım seneye sınavına girmeyi niyetliyim.Sınavı cepte sayıyorum (niye bende bilmiyorum)hadi allem ettim kallem ettim fiziki yeterlilik testinide geçtim sayalım her şey cepte bir gözlük yüzünden elenirsem ciddi ciddi kafayı yerim aglarım çünkü bu zamana kadar kayda değer bir şey yapmadım bursluluk kazamak dışında bi o var bende bunu hayatımın amacı saymış durumdayım
örnek: ''eğer kolunu jiletle çiz seni garanti istisnasız alcaz deseler gözümü kırpmadan çizerim...''
bunu ne kadar istediğimi belirmek için yazdım