Alıntı:
Tarikinaksibend Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam selamün aleyküm ben celcelutiye yi okumaya basladim bugun 4. Okumami tamamladim. Okumalarimi gece yarisindan sonra yapiyorum. Ve okumaya baslamadan evvel güzel koku sürünüyorum. (Alkolsüz cok güvendigim yerden aldim beyaz oud diye bir koku fakat piyasadaki beyaz oudlar la alakasi yok muthiş bir koku ikamet etmekte oldugum yere 1300km uzak olmasina ragmen ordan aliyorum satan abi esans isinin ehli cok güzel esanslar yapiyor karisim vs.insan koklamaya doyamiyor. O orda calisan aslinda dükkanin sahibi bir seyyid efendi peygamber efendimiz sav in soyundan geliyor) Bana esanslarin %100 helal oldugunu söyledi 2 rekat ilahi riza icin namaz kiliyorum sonra 1 fatiha 3 ihlasi serife okuyup Rasulullah efendimizin (sav) ve Hz Ali (kv) hazretlerinin mübarek ruhlarina hediye ediyorum. Yarabbi sen kabul eyle vasil eyle haberdar eyle diye dua ediyorum. Sonra niyet ediyorum. Niyet ettim Allah rizasi icin celcelutiye kasidesini okumaya diye ilk 3 gün böyle niyet ettim ama bugün ki niyetimi farkli ettim. Niyet ettim Allah ın bana bir hadim müsahhar etmesi niyetiyle Allah rizasi icin celcelutiye kasidesini okumaya diye niyet ettim. Daha sonra euzu besmele cekip basliyorum. Ama kendimi rotasiz bir gemini kaptaniymisim gibi hissediyorum. Yol yordam bilmiyorum. Usülsüz vusül olmaz buyurmuş büyükler bende "özellikle celcelutiye" konusunda sizi ehil olarak görüyorum kusura bakmayin 50 msj ım olmadi zamanim olmuyor baska derslerim de var. Onun icin sizden yardim almak istiyorum siz ne buyurursunuz nasil devam etmeliyim. Benim niyetim bu zamanlar hadim sahibi olmak oldu. Cok istiyorum. Okumalarimda da bazi isaret ler oldu gibi me geliyor bilmiyorum tevafuk mu zann mı ? Ama sizin mesajlarinizin bir kismini okdum siz sırrın elinden alinmasindan bahsetmissiniz bu yüzden anlatamiyorum. Tabi siz ehil oldugunuz icin belki size anlatilir özelden ama bilgim yok. Hocam kisacasi bana bir yol gösterin istikamet üzere ilerliyeyim inşaallah. Riyazetse riyazette cekerim celcelutiye icin dünya yı elimin tersiyle itecek durumdayim. Celcelutiye ye karsi icimde cok buyuk bir iştiyak var.
|
Esans satan kişinin iletişim bilgisi var mı sizde?