Alıntı:
fatih1453 Nickli Üyeden Alıntı
hocam ben yaptıklarımı anlatayım siz görüşünüzü bildirin;
1: 11 ihlas 1 fatiha tevessül yapıyorum
ardından 1 adet ismi azam salavatı okuyorum ihlas suresi var içinde
sonra Yasin suresi okuyorum Allah rızası için
sonra bu zikri yapıyorum günlere göre
Bu virde herkim tam itikat ile devam etse acayip ve garaib havvaslarını müşahede eder. hatta derki bütün günahlarına keffaret olur. Derecesi yüce olur. Dünya ve ahiret maksatları hasıl olur. Budur
Cumartesi: Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn 100 defa
Pazar: lâ ilâhe illallâhul melikül hakkul mübîn 100 defa
Pazartesi: lâ ilâhe illallâhu azîzen cemîlen yâ azîzü yâ cemîl 100 defa
Salı: Allâhümme salli alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihî vesahbihî veselleme teslîmen kesîrâ 100 defa
Çarşamba: lâ ilâhe illallâhu hâlisan muhlisan 100 defa
Perşembe: lâ ilâhe illallâhu hâliku külle şey-in vehüve alâ külli şey-in kadîr 100 defa
Cuma: estagfirullâh subhânallâhi velhamdülillâhi vela ilâhe illallâhu vallâhu ekber velâ havle velâ kuvvete illça billâhil aliyyil azîm 100 defa
bu zikirleri 33 kere yapıyorum 100 yapmıyorum
daha sonra erbain idrisiyye 2. ismiydi galiba Ya ilahel alihetir refi-a calalühü
33 kere okuyup bitiriyorum tabi abdestli bir şekilde yapıyorum
---------- Post added 28.12.19 at 16:32 ----------
ayrıca zikir esnasında beyaz küçük sincap gibi hızlı hareket eden varlıklar görüyorum bazen herşeyi kokluyolar anlamadım niye kokluyorsa ama bana bakmıyorlar sonra arada bi parlak parlak ışıklar görüyorum
---------- Post added 28.12.19 at 16:33 ----------
birde rüyalarımda genellikle hep uçuyorum gökyüzüne bilinçli bir şekilde tehlike hissettiğim dede hemen uçup kaçıyorum uzaya kadar gidebiliyorum
|
yazılmaması gereken neler varsa maşallah 1 tanesini unutmadın hepsini yazdın
Güzel yapıyorsun o zikrin sayıları 100 değil 1000 diye biliyorum ben eskiden vird edinmiştim.Gidişat güzel bi sorun olacağını sanmıyorum fakat yinede korumanı yap