Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı
Biri idim derken? Su an namazi abdesti birakmadin de mi? Seriate uygun yasiyordum ona ragmen neden oldu dersek bu mahluklar da ancak Allah in izniyle zarar verebilen varliklar yani Allah musaade etmis bunlara o zaman neden musaaede etti gunahlarimizdan oturu muhtemelen her muşkulun cozumu de istigfar celcelutiye abinin dedigi tavsiye ettigi gibi yani ama dedigin bu kadar insan seni neden kafaya takmis olsunlar ki? Taksalar bile sana kimse istedigi gibi zarar veremez Allahin izniyle.Allahtan en kisa surede sifa vermesini isterim senin icin.
|
Allah razi olsun ama onlar oyle boyle bildigin birileri gibi degil yani inanin ortsaya ciksalar tum bildiklerinizi unuttururlar allaha buyunun olmasi icin yalvarip okuyorlar ve imanlarini biseye imanla dolu ol ol ol diye emir vererek kalplerine o sey vasitasi ile soyleye soyleye kalpleri imanla o an dolup dua ediyorlar yani hem okuma dua yalvaris allahtan isteme hemde seytanlik var yani inanin bildiginiz gibi degil benim onlari zaptetmem icin okudugum dualari bana yonlendirdiler ölumden dondum onceki hafta
Hala kiliyorum tabiki abdetsiz dolasmiyorum hatta teeccutleri duahlari israk istihareleri kilan gun icinde kuran okuyan biriyim biriydim son zamanlarsa iskenceler artinca o nafile yazdiklarimi bana iskence ede ede aksatir hale getirdiler
Kafami kapatip bise dusunemez hale getirdillerinde krize giriyorsun hicbirsey ama hicbirsey dusunemeyip kafandan sanada ses gelmiyor
Isin lafin kisasi ben bunlardan öç demiyorum ama kisasa kisas olarak hakkimi almak maglup edip ya öldurmek ya surundurmek istiyorum bulabilecegim birileri vasitasi ile cunku o isler icin ilmim yok ve zaten kalbime gonlume beynime giden ne varsa tersini söyletip etkisiz hale getiriyolar buyu yapamayacaklari hale getirmek istiyorum ki ben gittikten sonra kim bilir allah korusun sizlere ailellerinize gececekler sirp ermeni gürcü yada çeçen bunlar