Alıntı:
Mete Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında ben pek inanmam var olduklarına eminim ama irtibatta olduğu insan sayısını çok az biliyordum. Arkadaşımı bir kaç hocaya götürdük hepsi var dediler gayrimüslim miş arkadaş halinden memnun alıştı irtibat halindeler. Benim yildizlamama bakarken aniden benim içimden Sabihan ismi geçti böyle haykırarak ismini söylemek istiyordum. Arkadaşa bunun nedeni ne olduğunu ısrar ederek sordum o da Sabihan isminde Müslüm an bir Hafize nin gorevlendirdiklerini söyledi korkacak bı durum olmadığını zarar gelmeyeceğini ben istemediğim sürece irtibat olmayacağını söylüyor. Ama ismi geçtiğinde vücudum da bı hoş durum uyuşukluk hissi geliyor heyecan basıyor. Arkadaş sormak istediğini sor diyor cevabı hislerim üzerinden alıyorum kimisi doğru kimisi değil bana bı yardım edin korkmuyorum sadece var mı yok mu bunu bilmem yeterli şimdiden teşekkürler.
|
O görevlendirmr dediği büyü. Arkadaşını oyuncak yapmışlar. İlkin senin güvenini kazanıp sonra senide ele geçirecekler. Kurtulmalısın o cinden