Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Birkere 300lü bir sayı okuyayım dedim üç harfliler etrafımda halay çekmeye başladı tabi tamamlayamadım bir dahada iki üç kere de otuzdan biraz fazla bir sayı okudum
Ondan başkada hiç okuyamadım
|
313 bana resmen takla attirdi diyevilirim anlatmisimdir . 1000 ideal bana gore . Bir daha cok mecburu bir durum olmadikca asla o sekil okumak istemem . Sayilar onemli ki davet okumak falan zaten bunlar cesaret edebilecegim seyler de degil . 300 rakamindan bie durum var kesinlikle katiliyorum . Ancak ben niyetim baslarken 1000, niyetledigim icin o kismi nasil gectigimi anlamiyorum bile . 3.5saatlik ses kaydim var . Bir kac kez kaydettik hatta . Bir aksama yanlislik olmuyor okurken . Sonunda ki duayi nasibim eyle der arada duraksarim da hatta . Ama gic rahatsiz edilmedimi 313 gelene kadar . Bunu bir baska baslik ile konussak emiinm ki baska tecrube edenlerde cikar mum tutsu vs bunlarda etkiler aslinda varsa evin icinde o esnada yanan kokan birsey . Onemli not : evin icindeki cop birakmayin . Aksam ezani olmadan terk etmis olsin evi . Heleki tuvalet copleri . Bu ufak detaylar aslinda musallath ve ugramalara sebebiyet verioyr . Ugrarlar yani .