Alıntı:
Simyager06 Nickli Üyeden Alıntı
Söylenecek çok şey varda neyse....
kimin maskesi düştü orta evet kelimelerim ucuz çünkü ucuz insanlar için ucuz kelimeler kullanıyorum , 30 ıldır kıldığın namazı ve tesbihi gösteriş yaparak söylemen doğru bir davranış değil şeytanda 100.000 yıl ibadet etmişti Allah hidayet versin sana ayrıca bayan olmanız haddinizi aşmaya sebep değil
|
Konu basligi 30 yil ibadet ettim bir milim ilerleyemedimdir . Nasil oliyor da benim pesinen kabullendigim acziyetim senin puan hanene arti olarak yaziliyor . Saldirmak yerinr konuyu bastan sona okumus olsan zaten dalga gecer gibi sordugun her sorunun cevabi haftalardir verildi diger arkadaslara . Ama yok . 1000 ayrt el kursi bir gecede nasil okunur okunur mu okunmaz mi biz niye yapamiyoruz haset fesat suizan kufur saldiri sonra afitap kilic salliyor bize . Sen halis niyetle gelip gercekten birsey ogrenmek amaci ile sormus olsan uslubuna bakmadan yine crvap verirdim . Ama harfler kelimeler cumleler o kadar net ki daha ilk mesajda afakanlar basiyor beni. Sonrasi sekil a da goruldugu gibi bakalim neler demssiniz . Kudur ( kopek yani ) pislik katran vs . Birdr hem bu kelimeleri kullanip hemde beni suclayabipmissin . Ne kadar ibadet edersin bilemem lakin o alnin secdeden sonra tasa degmiyorsa tartmaktan olcmekten huznu zan etmekten aciz ise benim imanimi sorgulayacak en son kisi bile degilsin vesselam . Ben sabirliyim evliyayim mukemmelim falan demedim . Aksine asabiyim , 1000 ayet elkurdiyi Allah icin okurum ama Allahtan baska koruyanim da yok dedim . Yani senin oldugunu iddia ettigin maskeyi hic takmadim . Kabak ekip gup bicemezsin . Bu mucizeyi evliyalar bile ummaz salih amellerine ragmen . Sende olmayan sabri terbiyeyi baskasinda araman cok normal . Herked ihtiyaci nisbetinde cikar yola arayip bulacagida niyeti ile dogru orantilidir .