Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Yok ben sana daha onemli bir soru soracagim . Simdi sen benim abim olsan ya da oglum senin gibi kendini musluman zanneden biri gelip bu yazdiklarini yazsa acaba cevabin ne olurdu merak ediyorum . Profiline bakan muslumanligi gectim Adam sanır . Sen hadim pesinde kosup icinde ki kapkara golgeyi milletin uzerine savururken okuyorum . Senin gibilerin gaflette olup uyudugu saatlerde okuyorum . Ayda ortalama 23_25 gun okuyorum duruma gore . Ama o kadar israr ettin ki sana 10.000 ya kahhar borcum olsun . Ahiretr birakmam ben hesaplarimi . Sanal alemde herkes delikanli herkes fedai . Peki Allah nerede ? Gormuyor mu bilmiyor mu ? Attigin camur soyledigin bad sozleri yazan melekte mi uykuda . O kadar acizsin ki gonderdigin emoji bile yas ve zeka sınırını gosteriyor . Herkes kufur bilir herkes sorsak alim Lakin benim sahibim de vekilim de canabi haktir . Sen adamina denk gelip anana avradina sovulurken beni hatirla derim . Cunku Allahin hassas terazisinde yaptigini yasamadan olmeyeceginden eminim . Selametle gitme takila takile düşe düşe git ki daha buyuk belalardan uzak kalasin .
|
işte içindeki pisliği kustun en sonunda
Kalbin kapkara olmuş Katran dolu
kaseden bal akmaz ,dedimya okuduğun boğazından aşagıya inmemiş bana 10.000 değil 100.000 ya kahhar okumazsan adam değilsin