Alıntı:
Simyager06 Nickli Üyeden Alıntı
Burada cevap yazmak için dakikalarını boşa harcamak yerine daha faydalı işler yapabilirsin mesela Ayetel kürsi okuyabilirsin
aklıma gelmişken Ayetel kürsiyi ne ara okuyorsunuz ?
|
Yok ben sana daha onemli bir soru soracagim . Simdi sen benim abim olsan ya da oglum senin gibi kendini musluman zanneden biri gelip bu yazdiklarini yazsa acaba cevabin ne olurdu merak ediyorum . Profiline bakan muslumanligi gectim Adam sanır . Sen hadim pesinde kosup icinde ki kapkara golgeyi milletin uzerine savururken okuyorum . Senin gibilerin gaflette olup uyudugu saatlerde okuyorum . Ayda ortalama 23_25 gun okuyorum duruma gore . Ama o kadar israr ettin ki sana 10.000 ya kahhar borcum olsun . Ahiretr birakmam ben hesaplarimi . Sanal alemde herkes delikanli herkes fedai . Peki Allah nerede ? Gormuyor mu bilmiyor mu ? Attigin camur soyledigin bad sozleri yazan melekte mi uykuda . O kadar acizsin ki gonderdigin emoji bile yas ve zeka sınırını gosteriyor . Herkes kufur bilir herkes sorsak alim Lakin benim sahibim de vekilim de canabi haktir . Sen adamina denk gelip anana avradina sovulurken beni hatirla derim . Cunku Allahin hassas terazisinde yaptigini yasamadan olmeyeceginden eminim . Selametle gitme takila takile düşe düşe git ki daha buyuk belalardan uzak kalasin .