Alıntı:
islamkalesi Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş 8 yaşından beridir belki bu sayıda okumuyordur. Ama Allahu Zülcelal nasip ededebilir. Allah için hiç bir şey zor değildir. Var böyle insanlar.
|
8 yasimdan beri bu sayida okuyorum hic kesmedim degil cok fazla emeliyat gecirdim ayda maximum 25 gun okuyabiliyorum 20 senedir . 313 e indirdigim de oldu sayiyi fakat verdigi huzursuzluk bir yana elsiz kolsuz kaliyor insan . Cocuklarimiza ne ogretirsek onu ogrenirler. Bilgisayar caginda buyumedim . Abdestli nakazli yasli bir insanin bana verebilecegi de baska bir sey yoktu zaten . O vardi onu verdi . İyi ki vermis . Eksiklerimi de buradan yaziyorum . İnsanlar saldiayi seciyor . 1000 sayisi gozumuzde buyutecrgimiz bir sayi degil . Zaten cok uzun yillar kesmeden okumaya devam ederseniz selamun aleykum demek kadar olagandir cunku bunye buna alisir . Bana 1000 ihlas oku derseniz kekelerim. Lakin ayet el kurside bana vesvese gelmez . Okuma sebebim Allah rizasidir . Cinden huddamdan Allaha siginirim ve de korkarim. Aldigim bir emanettir bu vird bana . Son nefesime kadar da insallah devam edecegim . Hic bir beklentim yok . Olmadigi icin zaten nasibimde bunu okuyabilmek var . Para icin falcilik buyuculuk icin ilim ogrenmeye kalkan insanlarin hallerine baktikca uzerine de 1000 elhamdulillah cekiyorum . İnsanlar okumakla fikir sahibi olunacagini saniyorlar . Asla degil . Hile ile bir hadimi kendime ram edecegime iman ile Allaha kul larak ölürüm vesselam . Zor olan sayı değil zaten . Okurken neye niyet edecegimizi bilip bilmemek .selam ve dua ile
Alıntı:
Simyager06 Nickli Üyeden Alıntı
Bak bakalım ne demiş böyle birçok insanla karşılaştım elinde hiçbirşey olmadığı halde kendini gizemli biri gibi göstermeye çalışanlar yapmadıkları şeyleri yapmış gibi anlatanlar gibi gibi
|
Evet mesela kerameti kendinden menkul arkadasin kendini simyaci olarak adlandirabilecek kadar kibre bürünmüş olmasi . Ben hic oldugumun farkindayim ama senin bu kafayla hic bile olamayacagini bilmek yerine baskalari uzerinden prim yapmaya calisman buyuk kayip . Beni kurbagaya cevirmeyecegini umud ediyorum. Cunku sende ki simya ve havas anlayisinin harry potter dan daha fazla olamacagini dusunmek icin cok fazla iz biraktin malesef konunun altina . Selametle