Alıntı:
Haris Nickli Üyeden Alıntı
Bu amel kılıçtan daha kesin ve icabette çok seridir. Kızın vücuduna temas etmiş bir elbise parçasını alır üç parçaya böler. Birinci bez parçasına bunu yazarsın ق ا نل نبب نا عب اقيشملا شبف ايقلا نإ ي م مل ب نن ام ينم KALE YA LENEBİT BABANİY VEYNIK BÂDE EL MÜŞRİKÎN VE BİŞ EL KARİN İNNE Lİ MAĞRUMUN BEL NEHIN MAHRUMUN İkinci bez parçasına bunu yazarsın. ل ك عستا ا ا انس اث هقهك ف ا تال يضا ن ك إ انس ع ةناف نب ةناف ف الله ب مي مل نإ م خ ا إف نا ةناص ﻻإ م ينم نن VE LİYUTA Fİ KEHFİHİM SELASMİA SİNİN VE İZ DEDEVA TISÊN KEZELİKE YADRUB ALLAH Fİ FULNE BİNTİ FULAN ADDID SİNİN İN KANET İLLA SİHA VAHİDE FE İZA HIM HADİMUN İNNE Lİ MAĞRUMUN BEL NEHIN MAHRUMUN Üçüncü bez parçasına bunu yazarsın.......................................... ... Üç bez parçasına yazdıktan sonra bezleri önüne koyar aşağıda gelecek olan azimeti bir defa okuyup bezleri yakarsın.
ك لق فا ك ا ك ةبنمب ت خلاا ك TEVEKKELU YA HUDDAME HAZEL HATİM Bİ MEHEBBE KEZA VE KEZA Fİ KALBİ KEZA VE KEZA Allah c.c’nin izni ile o kız senden başka kimse ile evlenmez ömürünün sonuna kadar evinde kalır Annesi babası o kıza buğuz eder kin duyar hiç kimse tarafından sevilmez herkes tarafından çirkin sevimsiz görünür. Şer ve haram bir uygulama olduğu için
PAYLAŞMIYORUM ISTEYENLERE ozelden tamamini veririm
|
Ustad özel den versen tam işlemi bana