Alıntı:
Simyager06 Nickli Üyeden Alıntı
8 yaşından bu yana gecede 1000 ayetel kürsi mi okuyorsun yeminle söylüyorum hiç inanmadım izinsiz büyük okumalarda kişi zamanla akıl sağlığını yitiriyor sonuç : kibir , aşırı öfke , şizofren
|
Daha gec başlamamıs olmaktır belki de tek avantajım . Bir muddet sonra muptelası oluyor insan severek yaptığı her işin . Mesela sigara icerim . Bırakmayı da düşünmüyorum . Şizofreni zeki insanların işin içinden cıkamama durumudur . Bir demir düsünün eğerek halka haline getirin . Bir ucu imandir diger ucu küfr . Bir ucu zekadır diger ucu delilik . İkisi arasında ise şeytan ve melek durur biri sizi bir uca ceker digeri diger tarafa . İmaninizin yettigi kadar inanir nefesiniz yettigi kadar okur murekkebiniz kadar yazarsiniz . Akil sagligimin yerinde oldugunu iddia edemem . Olmadigini da cunku insanoglunun koyduğu hic bir ölcü beni baglamaz . Daha once de yazmistim . Siz siyah kanatli bir at gordum dersiniz bu pegasustur insanlar sizi timarhaneye tikar ama efendimizi miraca cikaran Burak dedim mi imaniniz kadar konusabilirsijiz . Ayet elkursiyi bin kez okumak drgildir zaten zor olan taşımaktir o bin kere zikreden agiza yakisir seyleri . Kibir yok öfkem suizan edenlere fitnecilere şizoid hic bir duygu icerisinde de olmadim .en azindan insani ölcülerim standartların altına hiç dusmedi . Sigara icerim . Bugz da ederim hak edene lafı da tektirden anlamayana en uygun sekilde en agirindan vururum . Mizah Belagat ve laf sokmak ince zekanın urunudur . Elhamdulillah ki akıldan yana bir noksanlığım yok . Fikirden yana olmasindan da gocunmam . Cunku ben alim degil hoca degilim talebe dahi degilim . Neyi kime kanitlamaya calisiyorsunuz . Okuyana degil okutana bakacaksiniz . Tabi once zahmet buyurup konunum ilk gunden bu gune nereden nereye geldigini okumaktan baslayip cevabini done done yorulmadan verdigim soruları kendinizi yuceltmek icin cokta matah hir edebiyatiniz varmiscasina sormayacaksiniz . Kibir mi ? Ard niyet mi . Testide ne varsa dışarı da bu sızar . Aynaya bir daha bakın . Sol yaninizdaki melegi biraz dinlendirin . Sag yaninizda ki meleginizi de yok saymayin . Selametle