Sekam Afitap Sevgi değer Dost
Ayetel Kürsi Konusundaki tartışmalarınızı okuyorum yazmamak için direndim lakin dayanamadım......yazışmalarda geçen diyaloglarınızdan dolayı ister istemez zihnimde hakkınızda olumsuz fikirler dolaştı öncelikle bundan dolayı hakkınızı helal edin
...diğer taraftan bana düşmez ancak Sırf okuduklarınızın hatrı için naçiz ve acizane bir dost arkadaş tavsiyesi olarak ;insanlar sadece size hasedinden dolayı muhalefet etmezler onların sizin uzun zamandır zikirde olmanızdan rahatsızlık duymalarının psikolojik analizi şu olabilir ki ; kendilerinin bunu yapmamış ya da yapamayacak olmalarının kendi inançlarına ya da dinlerine zarar verebiliceği,başarısız olma ve Allah indinde değersiz kalabilme düşüncesidir !? bu pek tabii mümkündür ancak inanın kendileri bile bu durumun farkında değiller bu ince bir detaydır bu sizinde onlar hakkında suizan beslemenize sebep oluyor dolayısıyla ayrıntıdaki ''ismi lazım değil'' kazanıyor bakın sizi nasıl bir tuzağa çetrefilli bir labirente sokuyor - kalp kırmak kabe yıkmak gibidir ve Peygamber efendimiz Kafiri bile tekfir etmez diyorsunuz önünüze gelenin kalbinin kırmakla kalmayıp paramparça ediyorsunuz kovuculuk ediyorsunuz Allah kovucuları sevmez elimizi kıralım ayağımızı kıralım vurup taşlara başımızı kıralım ama kalp kırmayalım
ve bu benim açıkcası diğer kardeşlerim için çok zoruma gitti gönlüm derinden sızladı belli ki iyi niyetli saliha birisiniz dayanamadım hem sizin hem bütün canlar için bunu söylemek istedim sizde kimsenin kalbini kırmayasınız diye sizin gibi hakkı ve hakikati savunan ve uzun zamandır zikirde olan birisine hiç gelmez bu sözler sizede naçiz ve biçare bir kimse olarak daha derin bir sezi tavsiye ediyorum... Allah rızası için bunları söylemeyi üzerime borç bildim Siz ve Çocuğunuz En güzele emanet olun sevgi değer dost
.