Konular arasinda dolasirken yine son derece serli bir konuya denk geldim Ser Seyr-u Suluk mumkun degil mi vesaire gibi. Madem oyle ben de nasil oldugunu paylasayim istedim. Buyrun arkadaslar bu calismaya devam ettiginiz takdirde ser alemine her turlu kapilar acmaniz mumkun.
HASSAS ARKADASLAR ICIN BUNDAN SONRAKILER SAKINCALI ICERIK
Ihtiyacimiz olan seyler:
Karanlik bir ortam. Eger bu enerjileri evinizin ortasinda istiyorsaniz tabii evinizde de yapabilirsiniz (eger bu is icin ayirdiginiz bir oda varsa daha iyi) (sonra yasananlari da paylasin)
Bir ayna karsisina gecip 2 ve katlari oraninda mum yakin
Yapmak istedigimiz sey tam olarak bir kapi acmak oldugundan dolayi oncelikle her zamanki zihinsel durumumuzdan cikip bir nevi trans haline girmemiz lazim.
Bunun icin cesitli yontemler var, zikir bunlardan bir tanesi.
Trans haline gecene kadar okumaniz gerekenler:
LEPACA NAAMAH AMA RUACH MASKIM ROSARAN
xxx Burda Tılsımlı sözleri okumaniz baya fayda verecektir xxx
O NAAMAH AGAB HAROMBRUB
xxx tılsımlı söz xxx
NAAMAH BACARON LILITH
MARAG NAAMAH ARIOTH DEBAM
O NAAMAH PACHID LABISI
xxx Tılsımlı söz xxx
NAAMAH TURITEL MALKUTH ORGOSIL
KIPOKIS RUACH MEHKELBEC
xxx Tılsımlı söz xxx
LEPACA NAAMAH AMA RUACH THELI
Bu okumalara trans haline gecene kadar durmadan devam edin. Burada maksat sadece bu kelimeleri soylemek degil daha onemlisi sizin frekansinizi kapiyi actiginiz yerin frekansina ayarlamak.
Son olarak odaklanmaniz gereken tilsim bu (uzerine kan veya meni akitirsaniz calismayi daha da hizlandirmis olursunuz)
Calismayi yaptiktan sonra tilsimi gunes gormeyen bir yere saklayip tekrardan calisma yaptiginiz zaman cikartabilirsiniz.
Calismalari ne zaman yapacaginiza dair son bir soz: gece olmasi kafiidir ama bu kapi Saturn'le alakali oldugundan Saturn gununde yaparsaniz daha iyidir.
Bu kapinin acildigi yerin nasil bir yer oldugu, burdaki cinlerin/iblislerin dogasi vb gibi seyleri merak eden olursa zaman icerisinde anlatirim.