Alıntı:
Nami Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı günleriniz olsun.
Sizinle detayları paylaşmak isterim.
Dün gece ilk defa üzerlik yapıp içtim. İçerken zorlanmadım.
İlk, Mülk 14. ayetin zikrini çektim.
Ardından, ilk verdiğiniz zikri çekerken ilk 30larda başımın tepesi kask gibi bişey ile (beyaz-gri) sarılmaya başlandı hatta demir olduğuna bile yemin edebilirim, sonrası alın bölgem, dahada sonrası çene ve boyun ve 120-130 arasında ise göğsümün ortasında sağlı sollu sanki bir Demir kapı kapanıyormuş gibi his oluştu. Ancak; o anda sıkıştım nefes almak istedim. Bir varlığın hissiyatı değilde daralıp nefes almak istersiniz ya kollarınızı açmak istersiniz onun gibi bir hissiyatla karşılaştım. Gözlerimin birden kapanmasıyla kapalı alanda kalma paniği gibi bir durum yaşadım. Bu, hayatım boyunca yaşadığım ilk deneyimdi. Asansör gibi kapalı alanlarda kapalı kalanların paniğini yaşadım resmen. Girdap içine girdiğimden gözlerim yetişmeye çalışırken başımın dönmesiyle panikledim ve bırakmak zorunda kaldım.
Sakinleyip devam etmek istediğimde ise boğazımdan dahi zor çıktı.
|
Keşke istişare üzere devam etsen yoluna..
Neyse sende benim gibisin biraz düşüp kalk kıvama gelince bi yol haritası çizeriz inşallah