Alıntı:
24sametttt24 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam ne yapmam gerekiyor peki yol gösterin Allah rızası için ve birde özelinizi kapatmışsınız neler yaşadığımı anlatmak isterdim hak verirdiniz bana
|
Kimseden el alamazsin cunku el alicak birisi yok bu el isi babadan ogla gecer deden toruna vb vb biseyler yasamissan onlarla kendin yuzleşiceksin tarikatlara girme yozlaşırsın tarikatlerle ilgili konusanlarin cagrilarini dinleme tarikatlarin ne kadar pislik olduklarini arastirsalar farkina varirlar onlara gore sadece tesbih cekiyorlar zikir cekiyorlar ama olaylar bambaska unutma haşhaşilerde tarikatti ibadetlerini yapiyorlardi kadin cocuk demeden herkezi öldürdüler ışıd de tarikat sana soylecegim bu kardesim tarikat insanin beynini yikar onlarin kolesi olursun gunahlara bogulursun hadim huddam sahibi olmak istiyorsan once kalb gozunu ac mesela soyle dusun kalb gozunu acmdan davet yaptin daha once hic gormedigin bi varligi gordun korkarsin tedirginlesirsin ama kalb gozunu actin her gun o varliklari goruceksin surekli gordugun kisiye guvenirsin korkmassin he bu yollarla islamin hic alakasi yok baska bi varligi kendi emrine aliyorsun burda allah rizasi icin yapilan bi is yok yigit esip gurlesin bu islerle ugrasin herkezin kacinilmaz sonu var o sondada sonsuz cehennem var bu varliklar insani gunahkar eder haberin olsun