Alıntı:
Simla Nickli Üyeden Alıntı
Herşeyin güzel olacağına düzeleceğine önce siz inanmalisiniz.
Dipnot: yeni okuluna başlarken sınıf arkadaşlarına çikolata ikram etmesi için bir hediye pakedi hazırlayın. Kendine özgüveni de yenilenir. Birilerini mutlu etmek çocukları çok keyiflendiriyor..Rabbim yardımcı olsun prensesin
|
Allah sizden razı olsun kafam gerçekten karışıyordu acaba hata mı ediyorum diye ama şimdi artık kafamda bazı şeyler netleşmiş oldu. Bugun okul çıkışında başka bir çocuk şunu söyledi şok oldum. Cuma günü başka sınıftan bir çocuk kafasına yumruk atmış gidip söyledi diye amma şikayet ediyorsun deyip dinlememiş istiklal marşından sonrada babanı okula getirip durma milletin çocuğunu azarlıyor sonra demiş ve bunu ilk defa söylememiş suriyeli söz dinlemeyen kız dışında kimse ile konuşmadım ki onu 3 yıldır her defasında uyardım rehber öğretmende gecen yılki öğretmende biliyor başka kimsenin çocuğu ile konuşmadım. Ama hemen her gün babanı getirip durma demiş durmuş bugün kü çocuk öğretmen kaç kere babanı getirme diye kızdı deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Sizin tavsiyelerinize de uyacağım. Inşallah hayırlısı ile kurtaracağız Rabbimin izniyle sizlerde dualarınızda bizleride unutmayın.
Allah razı olsun hepinizden...