Alıntı:
Veteris Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bak daha önce resme bakarak hiçbir sey denemedim. Hayatın kendisinden rüya yoluyla ya da düşünce gücüyle işaretler alırım. Doğanın kendisini izleyerek işaretler almışımdır bir çok kez kendimle alakalı. Rabbime şükürler olsun.
Senin bu fotoğraflara bakınca 1 nolu foto da solda borunun sarı vanası gibi olan seyin oralardan, yukarıdaki yesilliklerin yoğun oldugu noktalardabn enerjetik hareketlenmeler hissettim. Ama dediğim gibi böyle bir seyi daha önce hiç tecrübe etmedim. Sabahin 3:48 sinde fotografda gordugum hareketlenmeler göz yanılgısı da olabilir. Yani aradığın orda mıdir, degıl midir bilmem. Hatta orada aradığınız şey mevcut mudur onu da bilmem.
Yorumlarda arkadaşın biri dedektör önermiş, gayet mantıklı. Bir diger arkadaş danıştığıniz bir hoca halihazırda varken ondan destek isteyebilirsiniz demiş, o da mantıklı. Ama yine de dediğim gibi 1. Foto da enerjetik bir hareketlilik hissettim. Zaten 1 ile 6.foto aynı yerler. Şansınız bol olsun.
|
Teşekkür ederim değerli yorumun için