Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Allah sebepleri yaratır,şu vakit o kadar şer amel içinde olanlar var ki Allah bu sefillerin karşısına hizmet edicekler yetiştiriyor.Ne zikirle ne ibadetle olacak şey değil.He çekmediğim zikir kalmadı orası ayrı ama tamamen lütuf olarak ihsan ediyor.
Ben hoca olmak istiyorum Allahım dersen iş zor, Ya Rabbi bana bu işin hakikatini göster şeytan hangi kapılardan yaklaşıyor nerden girip nerden çıkıyor bana öğretmeni istiyorum dersen bi talebe gibi olursun Allah bu işin ehli birisini karşısına çıkartıp doğruları öğretir,bu süreçte yanlış kişilerde çıkar karşına yanlışlarıda öğrenirsin kısacası bi eğitim sürecidir.
Samimi olarak dualar içine gir ; Allahım bana seyrü sülüğümde en hayırlı olacak mürşidi kamili bulabilmeyi ve ona talebe olabilmeyi onunla mayalanabilmeyi nasip eyle diye dualar et..Sonrada istihareye yat 7 gün boyunca inşaAllah görürsün diyelim..
Ön yargılarını hatta bütün bildiklerini bi köşeye bırakıp çıkmalısın yola,bizim zanlarımız bizi geriye çekenler..
Mürşidin zahiren yaşıyor olması bile gerekmez Biriniz dünyada biriniz ahirette olsa görüşmenize mani olmaz Allah gönlüne göre versin,katından bi ilim ihsan eylesin inşaAllah
|
Kokularla ilgili çalışmam var demiştiniz. Bunu sitede paylastiysaniz link verebilirseniz sevinirim. Allah razı olsun