Alıntı:
Afitap06 Nickli Üyeden Alıntı
Amin Amin Amin . Cuman bayramın olsun kardeşim . Selam ve dua ile
|
size ne yaparsa yapsınlar kin duygusuna kapılıp . kafanızı onla mesgul etmeyin .
bu en yakınınız bile olsa . kin duygusu ibadette ilerlemenizi engeller . bir kisi de olsa ona karsı kin duymayın . 1 kisi bile olsa kin duymayın .
ve dua edin . size önerdigim uygulamayı yapın .
Alıntı:
rose Nickli Üyeden Alıntı
Ben konuyla ilgili son düşümcemi yazdım. Ayetel kürsi okumasını 2.5 saniyeye indirerek mübareklik noktasında rekorlar kitabına girmek gibisi yok. Anlayana...
|
rose hanım zamanı bükebilirsiniz . size 1 saatlik zaman baska birine 2 saatlik olarak gelebilir .
zaman bükme kavramını tam bilmiyorum
Albert Einstein ı arastırmak gerek .
ama bazen derste kendimizden geciyoruz . bazı derslerdede bitsede kurtulsak diyoruz
Alıntı:
Enam32 Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada yukarıda linkini verdiğim adreste birkaç mesajınızda bazı kelimeler yıldızlanmış ******** şeklinde. Çünkü küfür içeriyor.
Edep Ya Hu @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
simla iyi biri . küfür edicek biri deil . lan lı konusan birini uyarmıslıgını gördüm forumda . yani usluba cok dikkat ediyor .
saygısız kelimelerden uzaktır . enam yaptıgın hos deil . yaptıgın iyi bir davranıs deil .
Alıntı:
rose Nickli Üyeden Alıntı
Ben konuyla ilgili son düşümcemi yazdım. Ayetel kürsi okumasını 2.5 saniyeye indirerek mübareklik noktasında rekorlar kitabına girmek gibisi yok. Anlayana...
|
ayet okumak icin harfe ihtiyac var mı ?
öyle bir sekilde bedene girer ki o ayet
harfe gerek kalmaz .
herkesin tarzı farklı . veysel karani hzleri namazı uzun tutarmıs .
mesela 3 gün rükuda kalırmıs . 1 namazın sadece rukusu 3 gün
hallacı mansur ra günde 1000 rekat namaz kılarmıs .
demekki afitap hanımın icine hızlı bir sekilde giriyor ayetin nuru .
afitap hanım ALLAHın rızasını isteyen biri . ama birsey onu kızdırmıs
Alıntı:
Enam32 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha önce bu "1" Ayetel Kürsi'nin kaç saniyede okunabileceğiyle ilgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da seninle aynı görüşleri paylaştı. Hatta daha ileri gitti ve 1 Ayetel Kürsi'yi 10 saniyede okuduğunu söyleyenlere hakaret bile etmişti. Ama işin hakikat boyutunda kimi 10 saniyede okur kimi 20 kimi 60 kimi de 10 saniyede 100 Ayetel Kürsi okur.
"Ayetel Kürsi okumak çok uzun zaman almaz siz de okuyun" gibi tavsiyelerde bulunan insanlara cephe alıp da yok efendim "İMKANSIZ" - "ASLA" okunmaz gibi cevaplar yazmak size ne kazandırır? Birilerinin yalanını ortaya çıkardığınızı mı zannediyorsunuz?
Bu başlığı görüp de "demek ki mümkünmüş" - "birileri yaptı ise ben neden yapamayım" diyerek bir besmele ile bu yola başlamaya niyetlenen insanların ayağına ister istemez çelme takıyorsunuz.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın sen ve senin gibi insanlara karşı hoşgörülü olmak yerine neden dik bir duruş sergilediğinin cevabı da Ayetel Kürsi'nin içindeki esmalarda gizlidir. Bilgi ve tecrübe sahibi olmadan sadece fikir sahibi oluyoruz. Terazinin bir tarafında tecrübe diğer tarafında fikir var.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da günde 41 ayetel kürsiyi okuyamayınca 1000 ayetel kürsi okuyabilenlere siz hızlı okuduğunuz için zaten okumamış sayılıyorsunuz demişti. Peki ne kazandı ? Hiç
Bırakın isteyen istediği gibi okusun. Birileri tavsiyelerde bulunuyorsa ya uyarsınız ya uymazsınız. "Yalanlama" seçeneğini tercih etmeniz, hatta birileri günde 1000'er ayetel kürsi okuduğunu söyledi diye o kişiye "kibirli" gibi ithamlarda bulunmak ne kazandırdı itham sahibine? Hiç
Ama bazen hiçler de eksiye düşer büyük kayıplara uğrarız. İnsanlarla uğraşmayı bırakalım. Biraz da aynanın karşısına geçip kendimize bakalım. Saniyeye gelince ben de 10 saniyede okurum. Bu bir maharet mi ? Hayır. Ama en azından Ayetel Kürsi'yi çok okuyanların bir süre sonra ulaşabilecekleri süre diyebiliriz.
|
ben olayı bilmiyorum ama aklıma tirmizinin bir kitabı geldi
kibir . manevi haller yasamıs biri . herkese hava atan biri düsünün .
bu kisilerin sahte maneviyat verildigi söylenir . kisi kendini evliya zanneder .
sizi kastetmedim kimseyi kastetmedim . örnek verdim .
simlaya gelirsek . iyi biri . temiz düsünceli . kibir harfleri isminde bile yok .