Alıntı:
rose Nickli Üyeden Alıntı
Amin......
|
İkra ! İkra(r) arada ki tek bir harf bile ne kadar fark ediyor değil mi ? Oku gunahin vebalin boynuma olsun dedim . Daha baska ne diyeyim ki ? Boyle buyul bir Ayetin altina yazilam yorumlara baktikca cidden nezaket beni terk ediyor . Rekorlar kitabiymis . Ne rekoru ne hesabi ? Destursuz selamsiz gel . Actigim basligin altina kurul m agzina geleni say . İnsanlarin okuma hevesini kir . Sonra nezaket bekle . Uslubunda ki cirkinligi saymiyorum bile . Zarafet nezaket izan mizan . Git kardesim buyu ile ilgili basliklarin altinda istedigine istedigini yaz . Ama dersen ki yok boyle iyi m egomu yukseltip ivme kazanmak icin burada durup nifak sokmaya devam ederim o zaman Ayet elkursi hurmetine diye baslayan bir kahriyenin atesine de razi olursun . Ben 30 yilda okuduklarim anca buraya getirdi . Sen 30 gun kesintisiz oku rekorlar kitabina gerek yok insanliktan nasibini alma yolunda bir adım atmis olursun . Bize de dua edersin . Sabir katsayim da problem yok . Senin terazinde hesap makinende aklinin koku almayan burnundadir kusur .
Alıntı:
Simla Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Afitap seni görünce aklıma Ümmü Ümare geliyor Mübarek bu zamanın insanı değilsin sen. Hissediyorum maşallah dirençli ve mücadeleci bir insansın.
Dualarimdasin. Hayırlı sohbetler diliyorum
|
Selam ve dua ile cumanin nuru yagsin uzerinize . Haksizliga gelemiyorum tek sorunum bu . Birikmis artik ne yapayim . Kimseyi incitme maksadi ile okuyuo yazmiyorum lakin insanin dogrusundan emin oldugu birseyi anlatamamasi da yoruyor insani . Rabbime emanetsin . 1000 ayet el kursi disinda da var zikirlerim m hic biri agir gelmiyor burada meram anlatmak kadar .
Cuma Mubarek
Alıntı:
Enam32 Nickli Üyeden Alıntı
Kiminin niyeti 2,5 saniye, kiminin niyeti Allah rızası. Allah niyetlerimizi ve sonuçlarını hayr eylesin.
|
Amin Amin Amin . Cuman bayramın olsun kardeşim . Selam ve dua ile