Alıntı:
volkanica Nickli Üyeden Alıntı
Abla, Allah seni aileni ve tüm sevdiklerini şeytanın şerrinden, şeytani varlıkların ve şeytani insanların şerrinden korusun. Allah seni aileni ve tüm sevdiklerini her türlü kazadan beladan dertten afattan korusun.
|
Allah razı olsun kardesim bilmukabele rabbim seni ve sevdiklerini de korusun ve gozetsin . Ayet el kursiyi 1000 kez okumak zor değil , davet yapılmadığı muddetce sorun yok . Nacizane fikrim de davet yapilmamasi gerektigi yönünde . Nefsini terbiye eden bir kul dunyevi hic bir durum icin i mubarekleri yerlerinden etmemeli . Bunun bedelleri cok agir olur . Zaten usulu yerine getirenlerin akillarina ilk gelen sey hadim degil daha fazla sükür tövbe rahmettir . 1000 tanenin bana yapmadigini 313 tane gectigimiz gunlerde yapti malesef . Sayiyi dusurdugum icin sanirim . 23 gun oruclu olmama ragmen yasadigim korku ve tedirginligi anlatamam . Durumun farkina vardigimda yüreğim oynadı yerinden bizzat göğüs kafesimde hissettim . 30 yılın yani sayilarin mana aleminde hic bir mana ifade etmedigini de soylemeliyim . Riyazad ac kalmak degil. Benim en buyuk imtihanim esimle oldu . Ve fark ettim ki rabbimle arama giren tek engelmis . Benim abdestsiz basmadigim here onun harama giden ayaklari basmamaliymis . Bircok konuda 313 sayesinde 30 yil sonra aymak nasib oldu . Selam ve dua ile rabbime emanet olunuz
Alıntı:
Moran Nickli Üyeden Alıntı
masallah heralde en az 9 saat fılan suruyordur
|
Yok be kardesim . En fazla 3.5_4. Saat duruma göre . Ben yatsidan sonrs basladim mi cok erken bitiyor .
Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
1000 sene melek ibadeti yapsanızda ne fayda .
Bir duyguya sahip oldugunuzu anladım .
o duygu . ibadetleri eritir .
bir cuval düsünün ama altı delik .
isterseniz bu duygu icin bir esma önerebilirim bu duygudan kurtulmanız icin .
ama ilk önce o duyguyu kalben istemeyeceksiniz .
|
İyiliğim icin Allah rızası için her ikaz ve öneri başım gözüm üzere . Ben kusuru mu inkar etmem . Lakin siz de etmeyin . Sonucta sectigimiz yol aynı . Selametle