Alıntı:
canseda Nickli Üyeden Alıntı
Birşey sorucam şimdi bakım için bana şu kadar para ver demek fiyat biçmek günahmıdır yoksa gönlünden koptuğu kadarmı vermek lazım islamiyette hangisi doğru hocam harammıdır o para
|
Öncelikle bu sorunu hastaneye giderken tekrar düşünmeni istiyorum,Doktorla yapılmayan bütün pazarlıklar bizle yapılıyor ne yazıkki.. Eczaneye gidip ilacı alırken bak iyileşmiyeceksem yapmiyayım hee ? Doktora gidip eğer düzelirsem ücretinizin 5 katını veririm diyene rastlıyor muyuz hiç ? Biz hizmet edelim dedik ama insanların dünyaya bakış açıları o kadar ilginç ki hayretler içindeyiz ne yazıkki..
Biraz empati yapalım mı ?
Bizde ev geçindiriyoruz,Aldığımız ücret 3'e bölünüyor.Site içinde 5 kişiye ücretli bakım yaptıysak gerisi Allah rızası için oldu çoğunun tedavi sürecide devam ediyor
Ücret bu yollayabilirsen yolla,yollayamazsan zaten biz yine bakıyoruz.
Açıklama kısmına bunu yazmadım bilerek hocam başım ağrıyor bakım yap,kalbim çarptı Allah rızası için bak mesajlarının önüne geçmek için,nasibi olana içtiği su bile şifa olur inşaAllah
İnsanların kendine bakım yaptırmaktan haz aldığı bi vakitte ücretsiz bakım yapanların Allah bedenine kuvvet versin
Gerçi o ücretsiz bakım ardından fiyatlandırma başlıyor orda da
Ne diyelim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin,eğer bi problem varsa özelden konuşalım belki vesile oluruz