Muska taktım Ancak sanki ben değilmişim gibi hissiyat doğuyor içime
Selamünaleyküm bundan 4 gün önce bana ve babama muska yaptırdım eve de nazar için kapının girişine koyulma şartıyla şablon tarzı çerçeve içindee çizim yaptı hoca...su verdi 7 gün sabah akşam içilme şartıyla ayrıca...geleyim soruma ben nazar vesvese şirinlik rızık israf kısmet adları altında sorunum var demiştim görüştüğümüzde hocaya tamam dedi hepsi geçicek gibilerinden konustu ( babama da heybet nazar vesvese) baklavaya da okudu ayrıca 1hafta içinde yazdı çizdi verdi bu dediklerimi sağ koluma bir muska bağlamamı istedi kısmet için ayrıca gel gelelim 1 günden itibaren bir değişik enerji içine girdim enerjim olsun bakışlarım olsun gibi gibi... Ancak sanki ben değilmişim gibi hissiyat doğuyor içime kalbimde bir sıkıntı böyle anlatılmaz değişik hisler herkes beni sevecen görmeleri vs..sonra araştırdım biraz yazdıkları tılsım olsa gerek bu kadar hızlı değişik bir his başka türlü gelemez diye düşündüm... Acaba şirke küfre mi düştüm bu yaptırdıklarım caiz midir? Aklımda çok soru var... Daha önce den vek taşıyordum uzun vade de çok fayda verdi hoca dedi onu imha et ben etmedim çünkü onun hissiyatını ben biliyorum koydum öyle bekletiyorum evin gizli bir yerinde acaba ben muskayı taşımaya devam etsem mi yada denize mi atsam icazeti olan arkadaşlar lardan cevap bekliyorum
Allah hepimize yardımcı olsun yanlışa yönetmesin amin
|