Alıntı:
Omr Nickli Üyeden Alıntı
Ne yanlis bir bakis acısı,m açlık sınırında yasiyolar dimi imsanlar 400 liralik askeri ücretten 2000 küsür lira maaşla calismaya basladiklari icinmi. Kim, kimi aç bırakıyormuş merak ettim. Insanlar eger ac kaliyorsa bunun tek sebebi olmayan paralarini harcamaları ihtiyaclari olmayan seyleri almalari ve nefslerini ve egolarini tatmin etmeleri. Yillarca insanlar sömrüldü bir ekmek icin saatlerce sira bekledi geceden gidip hastanelerde beklediki sira alabilsin. Simdi kalkmis bu devleti kim yönetiyor diyip, insanlarin ac gözlüğünü görmeyip bunu sadece bir yönetime bağlayan insanlara şaşıyorum. Bu arada yönetimi korumaya almiyorum, eleştiri iyidir ama islam Hak dinidir eleştiri yaparken adaletli olmali insan herkezin hakkini vermeli bu günkü eksikleri konusa biliyorsan iyi yönlerinide söylemelisin.
Arti burasi politika forumu degil bir sürü farkli görüşlü insan var burda boyle seyler ancak kavga cikartir.
|
Propagan da düşüncelerini başka yere aktar dostum. Devletin yapması gerekenleri lutüf diye gösterneye luzüm yok.