Alıntı:
necibe02 Nickli Üyeden Alıntı
Kulaklarımız açık bir yandan iş bakıyoruz ama malum bu zamanda gençlere dahi iş yok.o da mecburiyetden çalışıyor.işini çok seviyor aslında istediği beni her defasında unutup görmezlikten gelmesi çok zoruma gidiyor diyor..birde sürekli şehir dışına çıkıyorlar 2 veya 3 gün eve gelmediği oluyor.evde giderken ki yedigiyle geri dönüyor adam cık..maaş da sıradan yanında çalışan sekreter le aynı veriyor.asgari ücret sayılır.iyi de herkes sabah 8 gelirken akşam 5 giderken bizim kisinin saati yok. Hiç kimseyi guvenmez birtek eşime güvenir.oyleyken böyle ışte .maalesef insanlar bu farkı farkında bile değil..
Eşimin yerine ben okumak istiyorum o yüzden tedirgin oluyorum.ters tepki olurmu diye...Allah razı olsun.sizin yazdiklarinizida arastiracam.
|
Ters tepkime olurmu bilmiyorum tam net @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konularda daha bilgilidir. Konuyu gorurse yardımcı olur.
Benim bildiğim yapılan beddua eğer haksız yere yapılıyorsa geri döner ama bu paşlaştıklarımı bilemiyorum.Allah yardımcınız olsun inşallah kısa sürede iş bulursunuz rıskı veren yalnızca Yüce Allah dır .belki bundada bir hayır vardır