29.11.19, 22:12
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Birkul Nickli Üyeden Alıntı
buna cok guldum ALLAH,ta seni guldursun
ustadim bugun ne yaptim
burda bir arkadas var 25 yildir evli ve cocuklari olmuyor ve bayram dolayisiyla bana geldilerordan burdan konusurken cocuk yapma konusuna girdik
ve esim bu tilsimi yazdi tabiki safran ve misk karisimiyla kadin kagidi 3 kez yaladi hic bisi hissetmedi derken 1 saat sonra ben tukenmez kalmele yazdim kadin yaladi aradan 5 dakika gecmedi (bizim evin insaati bitdiyinden yaklasik bir haftadir tasinmayla ve ufak tefek tamiratlarla ugrasiyoruz yani misafirler eve ilk geldikleri icin tuvaletin nerde oldugu bilmediklerinden) kadin hemen ayaga kalkti kendisini zor tutar gibi esime tuvalet nerde diye sordu
ve ozelikle hanimin ikram ettigi icecegide icirmedimki tuvalet ihtiyacinin tilsimdan olduguna emin olmak icin gercekten kadin kosarak tuvalete gitdi
ikincisi ise cok daha garip iyimi etdim bilmiyorum ama erkeyede yalatdim erkek 3 dakika olmadan kemalcim bunu yalamadan once cisim vardi simdiyse sol yanimda bir dugum varmis gibi cisim kapandi gibi dedi ben sasirdim ve ayni zamandada cok ama cok korktum acaba kotu bisimi yaptim diye eklemem gerkenide unutdum asil onemli olan
bu sozunu etdiyim bayan iki kez hastahaneye gitmis testleri hep olumlu cikmis yani cocuk yapma musait ve esi hic bir zaman gitmemis testlere hep reddetmis ve bayanda esinin hu tutumundan dolayi hep esinden supheleniyor yani kisirlik erkekte kocasinda diye
ve ben bunlara dayanarak bu aksam sunu anladim bu uygulamada
bunu ayni zamanda rekeyede uygulaya bilinir eyer erkek kisir ise gobeyinin sol alt tarafiinda ( ki sanirim dalak kisminda)) bir duyum varmis hissi veriyor
|
Süper bir bilgi
---------- Post added 29.11.19 at 22:14 ----------
Alıntı:
islamkalesi Nickli Üyeden Alıntı
Safranla yazınca uygulamaman bunun islama uyvun bir şey olmayışından olmasın. Tabii siz bunu ahirette daha net anlarsınız. Büyü mü değil mi yaptığınız o zaman daha iyi anlarsınız. Havas ilmi diye büyü yayılıyor bence. Allahın ayetleri ismi şerifleriyle evliyaullahın dua münacaat ve hizbleri dışındaki şeyleri ahiret selameti için yapmamanızı öneririm. Benimkisi bir ikaz sadece.
---------- Post added 05.11.19 at 18:20 ----------
Hadisi şeriflerde geçen duaları zikirleri yazmayı unutmuşum
|
Çok şaşkın ben
|