Alıntı:
rose Nickli Üyeden Alıntı
Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok kardeşim kuran ayeti okuyana hiçbir kötü enerjili yaratık yanaşamaz. Hiçbir kötü hal yaşanmaz hiçbir kokutulacak hal durum vs yaşatmaz. Ha yaşıyorsan ya kuranı pis yerde okumuşsun yada kendin pissindir. Bundan ötesi olmaz. Çok biliyomuş gibi iki tane arapça kelime yazıp havas ilmi biliyorum moduna girip de kuran ayetlerinin okunmasını emgelleyenlere de kimse prim vermesin. Sen ne dersen de benim ne dediğim ortada. Bu kadar açık be basitken söylediğim altında daha ne arıyosun ki? Ne yani kuran okuyan korkutulur mu demek istiyosun? Benim dediğim bunun olmadığı. Sende bundan yanaysan niye uzatıyosunki? Yok değilsen zaten başka tarafta takıl. O tehlikeli insanlarla işim olmaz. Daha da cevap yazmıcam ne yazdığım açık. Aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Uzatmaya da gerek yok
|
Dediğin gibi konuyu uzatmaya gerek yok bende sana anlatmaya calisir bir yandan gitmicem hani sen bilgilisinya kardes dunki benimle ilgili yazdiğin seyle ilgili kul hakkım helal etmiyorum sana .