Alıntı:
caner.ant Nickli Üyeden Alıntı
Senin niyetini gerçekden anlıyamadım ?
Havvas ilmini galiba yanlış anladın herhalde ?
ayrıca arkadaşımız orda ayet el kursi okudum cin musallat oldu demiyorki tartışmak için konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Benim amacım tartışmak deyil
ayrıca Burdaki tutumunu anlıyamadım ( muhalefet ediyorsun derken ) benim kafir olduğumumu ima ediyorsun ?
S.a.v Peygamber efendimiz hadisi hiçbir müslüman kardeşinizi dinle ilgili suçlamayın demesinden nasıl bir pay çıkartıyorsun
bana bu şekilde hüküm giydirmen kul hakkına girer ve yazdığın itham için bir özürün olmucaksa kul hakkımı helal etmem
|
Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok kardeşim kuran ayeti okuyana hiçbir kötü enerjili yaratık yanaşamaz. Hiçbir kötü hal yaşanmaz hiçbir kokutulacak hal durum vs yaşatmaz. Ha yaşıyorsan ya kuranı pis yerde okumuşsun yada kendin pissindir. Bundan ötesi olmaz. Çok biliyomuş gibi iki tane arapça kelime yazıp havas ilmi biliyorum moduna girip de kuran ayetlerinin okunmasını emgelleyenlere de kimse prim vermesin. Sen ne dersen de benim ne dediğim ortada. Bu kadar açık be basitken söylediğim altında daha ne arıyosun ki? Ne yani kuran okuyan korkutulur mu demek istiyosun? Benim dediğim bunun olmadığı. Sende bundan yanaysan niye uzatıyosunki? Yok değilsen zaten başka tarafta takıl. O tehlikeli insanlarla işim olmaz. Daha da cevap yazmıcam ne yazdığım açık. Aynı şeyleri yazmaya gerek yok. Uzatmaya da gerek yok