Alıntı:
Sin Nickli Üyeden Alıntı
Hadimler cana yakın varlıklardır.Kendi tecrübe ve bilgilerimden örnek verecek olursam, Bembeyaz cübbeleri ve kafalarında sarıkları vardır. Güler yüzlüdürler. Pürüzsüz yüzleri vardır. Sakalları fön çekilmiş gibi dümdüzdür. Birşey rica ettiğin zaman İyilik İçinse Birisine Yardımcı olmak maksadıyla söylediğinde hemen ellerinden ne geliyorsa 2 letmeden yaparlar. Zaten kötülük için birşey söylediğinde hem seni uyarırlar hemde kesinlikle Yapmazlar. Ellerini ayaklarını ben hiç görmedim. Gözleri yeşildir, boyları 2 metre 2.5 metre arasıdır. Kendi bilgilerimden örnek verecek olursam erkek hadimlerden farkı görünümüdür. Bayanların sadece gözlerini ve boyunu görürsün, yüzü gözükmez giyimleri bembeyazdır örtü başlarından başlar yüzünü ve tüm vücudunu kapatır. Bazıları hadimleri büyüde kullanıldığını iddaa ederler bunlar hadim değil hadim kılığına girmiş Şeytani Cinlerdir. Hadimler büyüye icabet etmezler. Umarım bu bilgiler (tecrübeler) işinize yarar.
|
sayın sin peki o zaman bu hadimler nedir yani tür olarak melek mi ? cin mi? uzaylı mı ? yani hadim canlı olarak farklı bir tür mü dür. Arapça olarak herhalde (hizmetli,görevli gibi anlamları var hadim'in )