Alıntı:
Sabricemil Nickli Üyeden Alıntı
Eşimin kalbine tesir edebilecek dualar var mı bildiğiniz? Lütfen yardım edin eşimi çok seviyorum, gençliğim boyunca hep kendimi korudum muhafaza ettim iffetli bir oldu her zaman. Bu yaşadığım çok ağır geliyor ama eşim öyle değil daha önceden çok ilişkisi olmuş. Ayrılığa bağışıklık kazanmış biri. Bense zorlanıyorum ve Anadolu adetleri geçerli olmadı aile önce araya girip birleştirmeye çalışır çocuk oyuncağı değil der, yuvanızı yıkmayın bir kez daha deneyin der. Ama bunlar demedi nasıl bir insan bunlar anlayamıyorum. Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Daha 1 yıllık evliyiz ya olacak şey mi. Bir kurtuluş yolu yok mu hiç. Eşimin çevresinde aklı selim insan yok hiç. Arş titriyormuş eşler boşanırken. Ama bu insanlar durumun vehametini kavrayamıyor. Allah böyle mi emretti mümin kullarına, bir anda kesip atın mı dedi!? Haşa! Mümin kardeşlerim sizden dua bekliyorum çok sıkıntıdayım, çok... Annem babam yaşlı, ikisi bitap düştü bu durumda sağlıkları h iyi değil. Lütfen kardeşlerim 1 fatiha 3 ihlas okuyun şu kardeşinize de Allah selamete çıkarıp yuvamızı kurtarır belki����
|
kardeşim paylaştığım dualara devam et biiznillah.
bir de biz her şeyi bilmeyiz. biz aciziz.
CENAB I HAKK'IN RAHMETİNE SIĞINCAĞIZ O'NDAN YARDIM İSTEYECEĞİZ.
CENAB I HAKK HER ŞEYİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİR.
ÖYLE OLDUĞU İÇİN CENAB I HAKK TAN HAYIRLI KAPILAR AÇMASINI KENDİN HAKKINDA HAYIRLI OLANI İHSAN ETMESİNİ İSTEYİN BİİZNİLLAH.
ÇÜNKÜ belki sizin şer gibi görünen şey de hayır da olabilir. hayır gibi görünen şey de şer de olabilir. siz bilmezsiniz. ama CENAB I HAKK BİLİR.
o zaman CENAB I HAKK'A KENDİNİZİ TESLİM EDİN.
DEYİN Kİ İBRAHİM PEYGAMBER GİBİ
ALEMLERİN RABBİNE TESLİM OLDUM.
BUNUN DA BİR İMTİHAN OLDUĞUNU UNUTMAYIN.
DUAYA SARILIN.