Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Biz aslında 1 2 zikir çekerek 5 vakit namazı kılarak islami yaşadığımızı zannediyoruz..Bu cümleler sana değil hepimize..
En son ne zaman niyet edip sadaka verdik ?
Sadaka vericek para mı yok 4 fatihayı sadaka niyetiyle neden okumadık?
Zekatı ne zaman verdik peki ?
Allah zekatı farz kıldı.Biz naptik? Zaten elimde çok bisey yok şuanda zekat vericek durumda değilim dedik..
Sadakayida - zekatida düzenli veriyoruz ama elimizdeki para elden gitti diyelim..
De ki ; Şübhesiz ki Rabbim, (imtihân için) dilediğine rızkı genişletir ve (dilediğine) daraltır. Fakat insanların çoğu bilmezler.
Ayeti herşeyi anlatmıyor mu ?
3 farklı madde var,durumun okumalik uflemelik bi durum değil bana kalırsa.Bu 3 madde üzerinde iyice tefekkür et..
|
Sadaka mi zeketimi aksatmsm elhamdülillah kış ayları müminin baharidir dusturyla gunduzumu oruçla gecemi ibadetle geçirmeye çalışırım elimden geldiği kadar saatlerce değil ama az da olsa devamlı geriye dediğiniz imtihan kısmı kalıyor ama ben her ayeti ezberimden bilmiyorum ki ha aslında önemli olan bilmek değil zaten teslim olmak belkide eksiğim bu ama kendimce diyorum ki Rabbim senden başka kapım yok ahir zamanda kendimi korumaya ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum o kadar dua ederim tabiri caizse aramızın iyi olması lazım niye böyle oluyor
?