Alıntı:
kosmoz Nickli Üyeden Alıntı
Evin balkonunda vakumlu poşet içerisinde taşlar bulmuş bir arkadaşım. Düğün hazırlıkları bozulan bir çiftin başına gelmesi de büyü şüphesiyle bakmamiza sebep oldu. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz bu taşları ne yapmamız lazım ?
|
Büyümü deyilmi bilemiyorum ama benim küçük bir önerim olcak bunuda rukye hocası dan öğrenmiştim
Bilmediğiniz endişelendiginiz birsey olursa sirkeye ayet el kursi felak nas okuyun 11 defa ve sirkeyi eliniz sabunlar gibi sürüp acin
Imha işlemi için temiz suyun içine (ek olarak sirkede ekliyebilirsiniz isteğe gore ama suda yeter )
11 defa ayet el kursi , felak , nas, ihlas , fatiha okyup kavonaz gibi etrafi acik bir kaba doldurun ve buldugunuz buyu olabilcegini dusundugunuz malzemeri koyup kapani kapatin ve gunes goren cam altina koyun buldugunuz kagit v.b maddlerin yazilari gidene kadar dursun ortlama 1 hafta rahat yeter ve disarda inslanlarin kolay bulamica bir topra gomun (yazilar tamamen silindikden sonra gomun suyuda ayni bolgeye pislik v.b yoksa dokebilirsiniz
---------- Post added 19.11.19 at 23:24 ----------
Ustteki islem.için ekelemeyi unutmusum sirkeyi elinize surdukden sonra bulunan malzemeyi kontrol ederken ayni zmanda felak ve nas surekli okyup ufleyin