Alıntı:
geylani28 Nickli Üyeden Alıntı
Ben turbeci murbeci tanimam senin inanman yada inanmaman benden birsey eksiltmez birsey kazandirmaz
Sen havas forumunda bosuna dolasma virdini cek otur yerine senin isin degil bu alem daha muskanin muhtevasini bilmiyorsun .. sen olcunu seydan dan edin.. benim olcum geylani hzleridir uslubunada dikkat et .
|
Geylani hazretleri benimde mürşidim. Söylediğin seydim geylani hazretlerinde de yok. Havas diye büyüyü size yutturuyorlar. Kaldı ki sen bu ölçüsüzlükle seydim geylani hazretlerinden de seydam konyevi hazretlerinden de zor istifade edersin. Kaldı ki üveysilik herkesin harcı değildir. Senin dediğin senin havas sandığın şeyleri ben 12 yaşımda biliyordum. Bence sen otur havas nedir kuran ve sünnet ışığında tedavi nedir öğren. Allah sana selamet versin.
---------- Post added 16.11.19 at 22:31 ----------
Alıntı:
geylani28 Nickli Üyeden Alıntı
Seyda konyeviye intisabli degilim islamda nusha takmaya cevaz veren alim imami gazalidir .. huccetul islamdir seyda konyevi yaninda bir donem bulunduk kendim kadiri tarikatina intisabliyim.. benim olcum allah ve rasuludur ve buyuk ulemalardir .. en basta geylani hz leri ve rufai hzleri gazzali hazretleri gibi zatlar havas ilmi uzerine evrad ezkar yazmis cevaz vermislerdir .. bos konusmayin islamin kalesi ilmin yoksa sus ya hayir konus yada sus.. bana vahabi kafasiyla gelme..
|
Geylani kardeşim ben geylani hazretlerinin evradlarını da gazali hazretlerine isnad edilen eserlerine yapılan sokuşturmaları da bilirim. Allah sana selamet versin. Onların ulema ile saadatı kiramla büyüklerle ilgisi alakası yok. Bu onlara büyük bir iftiradır