Rabbimizin isminin kullanılması kimseyi aldatmasın. Bu havas da değildir bana kimse kızmasın. Bu büyüdür. Ben bir müminim ve ikaz etmeyi de bir vazife görüyorum kimse de özellikle site yönetimi de bana kızmasın. Allahu Zülcelal esmaül hüsnasının hadisi şerifte yasaklanan böyle bir uygulama için kullanılmasının hesabını sorar. Öte yandan sonda türetilen ne anlama geldiği bilinmeyen bir şeyi zikredeceksiniz. Hem de birisini cezbetmek modern anlamda şehvetini tahrik etmek celbetmek için. Bu büyüdür. Bunu yapanın Rabbimizin ismini kullanması onu kurtarmaz. Büyücülerle haşredilmesinden korkarım. Sonda hadime tevekkül ettiğini söylemenin islami açıdan ne anlama geldiğini en cahilimiz bile düşünürse anlayacaktır.
Siz cin isimleri türeteceksiniz oradan şeytan görevlendirme yapıp kölelerini gönderecek. Site yönetimi ilgili paylaşım için bende ikazımı paylaştım. Allah rızası için mesajımı silmeyin. Burası sansürsüz bir site ise ben de sansürsüz bir şekilde ikazımı Allah rızası için yaptım. Bu ikazın burada durması sizin ahiret sorumluluğunuz için de bir kazançtır.
|