Alıntı:
KaanB Nickli Üyeden Alıntı
Cevabiniz icin tesekkur ederim, oncesinde boyle bir durum yasamadi. Ama bazi durumlar oldu bu olaydan sonra. Trans ani denilebilir yasadiklarina. Fal amacli degil de tanimadigi bir kadina ailesi hakkinda ki sorunlari soylemis. Kadin annemin yanina onda isik gorup gittigini soylemis..
Musallat olayina gelince, evimizde buyu cikmisti. Annemle babami ayirmayi basardilar zaten. Babam kayiplarda hic tanidigim gibi biri degil artik.. Herseyi de buyuye baglamamak lazim tabii. Dediginiz islemi kendim deneyecegim. Anneme de soylerim.
Sizin gordukleriniz gibi kucuk olanlardan da gordugunu soylemisti annem. Yatak odasinda tv uzerinde oturup annem ve kuzeninin muhabbetini dinlemis belli sure. Annemler onu gorup korkup okuyunca kaybolmus.
|
Rabbim yardımcınız olsun inşallah dediğim yöntemi sende deneyebilirsin tabiki ruyada gomuldugu yer gorunucektir . ama musait bir zmaninda evi detayli aramani tavsiye ederim dolap arkasi gibi kapi kenarlarinda boşluk varsa bahceniz varsa kapi girisinin oldugu bolge yani normalde kimsenin aklina gelmice türden hayal ederderek veya empati kurarak faydasi olur birde evin ana kapisinin ustune yagli birsey surulmu duye kontrol edebilirsin
Bir tavsiyemi istersen evinizi korumak için soylemek isterim
Temiz örneğin:5 lt açilmamis bir damacana su al içine el yapımı katkisiz sirke bulursan ekleyebilirsin sade suda olur
11 defa Ayet el kursi , Fatiha , İhlas , Felak , Nas surelerini oku birtane cam silecegi fıs fislardan al içini bosalt guzelce yıka ve okuduğun ayetli yani (Rukyeli ) suyu doldur tuvalet ve pisliğin temas etmiyecegi heryere sık kapi koşeleri iç ve dış ,pencere iç ve dış , gozunun onune gelen heryere sık bunu her hafta yap evinize giren kötü varlikları kaçırır ve kolay kolay girmeye cesaret edemezler hergun en az evden disari cikarken örnegin 1 sabah 1aksam gidiş geliş yolu gibi dusunun ayet el kursi okuyun genelde ezberlenmesi zor deniyor ama kisiye gore degisiyor mesela ben dinliyerek ezberciyim kimisi okuyarak ezberliyor v.s 1. ayet el kürsiyi okuyup disari ufleme 2. Ayet el kursiyi okuyup havayi içinize çekmek faydalı olur bu tek cinler için deyil herseyde etkilidir kaza bela insan hayvan lardan korur denedim ve tecrubelerim oldu cok uzatarak yazmak istemiyorum ama hayvanlari cok seven biriyimdir gece 8 tane kopek cevirdi ve isirmya cok niyetliydiler yavas yavas yaklasmaya baslayinca ayet el kursiyi okudum ve yarabbim beni koru dedim kopeklerin havlamasi bit anda kesilip gittiler.
Evinizde kimse yokken bile eüzü besmele çekip selam verin boyle yaptiginzda kotu varliklar hemen evden cikarlar
Bunları yazmamdaki sebep burda tecrubesi olan cok bilgili kisiler var ama kendi dusuncem televizyonun ustundeki cini anneniz ve teyzenizin yani iki kisinin gormesi o evede islem yapilmis olabilcegini göstere bilir bu varliklardan kurtulmanin yolu da illa bir medyuma veya hocaya gitmek deyildir guzel bir abdes ve duayla da olur herseyi bilen goren sadece Rabbimizdir. Sifayida sadece o verir yeterki biz elimizi açip Rabbimize dua etmek en guzel yöntemdir. Umarım bir nebze yardimci olabilimişimdir soylediklerimden bir fayda yada destek görürsen ALLAH razı olsun demen benim için yeterlidir .