Alıntı:
Slmhmm Nickli Üyeden Alıntı
Özel olmazsa kusuruma bakmazsanız bişey sormak istiyorum şuan yaşantınız nasıl peki. Dini olarak sizi yargılamak değil Yanlış anlamayın beni ben de dört dörtlük yaşamıyorum hiçbişeyi
|
Rica ederim.. Son iki sene özellikle son uyarılmamdan sonra çok feci olaylar yaşadım kendim de baya saçmaladım o çok net. Hatta şuan düşününce "ben nasıl yaptım bunu ya?!" Diyebiliyorum. Ama sanki basiretim bağlandı bilmiyorum hayatımda ilk defa bir insana bile isteye zarar verme çabasında bulundum. O kadar bana uzak birşey ki bu, yaptığımı fark edince panik atağım başladı kendimi affedemedim. Gerçi sağolsun kendisi kat kat beteriyle intikamını aldı neyse o onun iradesidir.. Muhtemelen haklısınız bukadar berbat enerjiyle dolu bir hayattan ve benden uzaklaşmışlardır kızmak
Alıntı:
Simla Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah yeniden bu tarz ilhamlar alirsiiniz. Ama sanıyorum ki size yapılan ikazları biraz daha açık ve geniş olarak tefekkurunu yapıp asıl ihtiyacınız olan şeyi bulmanizdir.yani Rabbinize tam dönmeniz. Merkezinize bunu koyarak etrafında donmelisiniz. Rabbimin izni ile lutuflar zaten gelecektir. Sevgi ile kalın
|
Açıkçası benim sorunum bilinçaltı rüyası mı yoksa dediğiniz gibi ilham mı ayırt edemiyor olmam
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin paylaşımlarına denk geldim dün taşıdığım kolye için Celcelutiye duasını okumuştum bugün de 99 esma ile tövbe yapacağım Allah ın izniyle biryerden başlayıp toparlama niyetindeyim
---------- Post added 14.11.19 at 22:58 ----------
Alıntı:
canseda Nickli Üyeden Alıntı
bir hocaya başvur bence veya kalp gözü açık olan birine onlar seni yönlendirir nazarda olur ayrıca sır saklaman gerek insanlara anlatırsan kaybedersin
|
Aynen.. Dilimi dizginlicem.