Alıntı:
canerx07 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleykum abiler ablalar ve kardeşler diyerek bir süredir yaşadığımız sıkıntıdan dolayı yardım istiyorum rabbimin kimsenin başına bizimki gibi dert vermesin çok detaya girmeden ablamın yeni evlendigi eşinin gerçek yüzu gordukden sonra bosandi yalniz hastalikli ruh surekli psikolojik olarak rahatsiz ediyor birsey yapacagindan deyil ama babani anneni oldurcem gibi tehtitler v.s sizlerden özelikle vefk konusu hakkinda bilgisi olanlara resmini yüklediğim koruma vefk yazmak yerine fotokopi çıkartsam ve uzerine okunmasi gereken duayi okuyup beze sarip versem olurmu ?
Bu hasta adamin bizi tamamen unutmasi yada bize birdaha yaklasamamasi icin denenmis bir yöntem varmidir ?
Silahi alip cekip vurmak kolaydir ama boyle pislik biri için değmez onun icin kurtulus olur yardim ve onerilerinizi ve bu durumdan bir an once kurtulmak için dualarinizi bekliyorum hayırlı günler iyi forumlar dilerim
|
Niyet ettim Yasin suresi 9. Ayeti ile ...... kişinin önüne arkasına perde çekilmesine ve bi daha beni aramamasina,beni görmemesine,bana yaklasmamasina vesile olması niyetiyle Allah rizasi için zikretmeye..
1 euzu besmele ile 100 defa günlük olarak oku
Niyet ettim ....... üzerimdeki kaza bela musibet ve şerrin def olmasına, ...........nin benden uzak durmasına vesile olması niyetiyle Allah rizasi için sadaka veremeye
Ikisinide günlük olarak uygula
Havas amelleri gazeteden kupon keserek yapilan işler değildir.Aradigin cevap Kuran Ayetinde ve sadakada
Ablan yapsın bunları günlük olarak sen destekleyici olarak yap veya farklı zamanlarda aynı gün ikiniz yapın