Alıntı:
Fikrigayil Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende kendi bildiklerimi anlatmak istiyorum. Ben reenkarnasyona inanan bir insanım. Yani insanın anne babası hatta akrabaları bile rastgele değil. Kişinin ailesi önceki yaşamındaki kızı olur, sevgilisi olur, çok sevdiği birisi olur. Yani hiç bir tesadüf falan yok. Kişi sakat doğarsa önceki yaşamındaki günahındandır mesela. Bunda bile rastgele tesadüf yok. Atalardan gelen günahlara gelirse.. Ben günahların aktarıldığını değilde genetik olarak onların yaptıkları yanlışlardan dolayı oluşan ve bilinçaltında bulunan negatif ya da pozitif düşüncelerin geçtiğini düşüyorum. Yani bizim düşünce yapımızın iyi ya da kötü olması atalarımızın yaşamına, anılarına, travmalarına göre değişiyor. Ve ben burda Celcelutiye hocamıza katılmıyorum. Son günlerde yapılan o temizlik günah temizliği midir bunu bilemem ama hem şu an ki yaşamımızdan gelen hem de atalarımızdan gelen yanlışlardan dolayı oluşan bilinç altı karmalarımız diyip bunların temizlenmesi ve belki de denildiği gibi onlardan gelen kötü enerjilerin arındırılması olabilir. Sonuç olarak atalarımız yaşayışı bizim şu anki yaşamımızı etkiliyor ve bunların temizliğini bilen bilen birisi için aslında zor olmayan bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani çözüm var. Bildiğim bir kişi de Üstad Muzaffer Kına'dır.
|
SAÇMALAMIŞSIN. Reenkarnasyona inanmak insanı küfre sokar. Reenkarnasyonda ahiret yok. Kendine gel. Birde ne yazmışsın kişi sakat doğarsa önceki hayatından günahındandır. Ayetten ve hadisten delil getirirmisin? Sana göre o zaman Hz Muhammed'te şuanda bedeni bir hayat yaşıyor?