Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Ruh hayat bulurken istidadlar eklenir bekler vücuda girdiğinde fabrika çıkışlı tertemiz haldedir.Ne zaman anne baba faktörü devreye girerse mayalanma başlar,insanın günahıni bırak düşündükleri bile dnasini şekillendirir.Kisacasi körle yatan şaşı kalkar durumu vardır,yoksa atalardan gelen yükler yüklenmez..
Seyid olan herkes Resulullah S.a.v. gibi mıdır? Veya annesi babası islam düşmanı olan ciftin çocuğu kafir mi doğar?
Yook.Birazda mayalanmakla alakalı..
Şu sıra moda karmalarına baktırmak.. Çok komik bi olay..
21 günde değişebilen dna,40 günde alemde değişiklikler olurken insanın seans başı ilginç fiyatlar ödeyip dramatize - fantezik geçmişini araştırmalarını akıl kârı bulmuyorum..
Biz bişeyleri biseylere bağlamayı çok severiz..Zihin ister bunu,biseye yorum yapamadiginda panikler hemen bi noktaya bağlamak ister..Yav benim atalarımdan banane ? Atalarımın yaptığı bana tesir etmez ama benim onlar adına sadaka kutusuna atacağım 1 lira hepsini ilgilendirir
Hep hikayelerde kurban-maktül kısmına kendimizi koyuyoruz insan kendini bi tanısa ne geçmiş kalacak ne gelecekte..Seviyoruz bu dramatize hikayeleri..
Yazdiklarimin konuyu acanla bi alakası yoktur daha önce bi kaç kişiden daha duydum yazayım dedim
|
Çoooooook güzel bir cevap her koyun kendi bacağından asılır. good