Arkadaslar bende bu aralar ruyalarimda sürekli düşüyorum. O an uyanıyorum. Sonrasinda uykuya daldığım anda tekrar kaldigim yerden devam ediyorum. Surekli ruyamda pislik görüyorum. Hep pis yerlerdeyim. Uzerime hep pislikler bulasiyor(camur,pis su insan pisligi irin... vb gibi ) ayrica gun icinde evimde olmadik yerlerde kül buluyorum. Daha bir titiz oldum. Gunde 3 kere banyo yapiyorum. Yinede kendimi temiz hissetmiyorum. Son 10 gündür vücudumda kesmedigim yer kalmadi desem yeridir. Ama hep kaza ile oluyor. Ya tirmagimla kesiyorum. Ya bardak elimde kırılıyor. Ya olmadik bir yerde bir yerime birsey batıyor. 13 yildir beslediğim kedim hep benim koynumda kolumda yatardi. 10 gündür yanima gelmiyor. Alip yataga getirsem geri gidiyor. Ancak sabah ezani okununca gun aydinlaninca yanima geliyor. Ve cok bas agrilarim var. Olmadik seylere sinir krizi gecirecek kadar sinirleniyorum. Bunlar sihir yapıldığının kanıtı olabilir mi? Malum bu dönemde hoca denen insanlarada güvenemiyoruz. Kaldi ki hic bu tarz bir tanidigim yok. Forumdaki uygulamalari okudum. Hatta ayetel kürsi ile olan uygulamayi yapmaya çalıştım. Ama o an nasil oldu bilmiyorum bir anda oldugum yerde uyuya kalmisim. Surekli felak nas okuyorum. Ama icim daha cok daralıyor. Ayrica bana kim neden büyü yapar onu da kestiremiyorum. O yuzden acaba ben mi vesvese yapiyorum dedim. Ama bu kadar tesadufte olmaz sanki,ne yapmam gerek bilmiyorum.
|