Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Rüyanın çeşitleri vardır..
1) Ruhani beyninin içine girip hayale bi ortam düşürür ve içine girer kendide..Burda yavaş ve ağır şekilde dua okumak güzeldir.Lisanen veya sesli fark etmez ama yavaşça okunacak.. Mesela Ayetel kürsü mu ? Euzu besmele ile başlayıp yavaş yavaş okuyacaksın son ayetini ruhani gidene uzaklaşana kaçana kadar okuyabilirsin..
Ben bu tarz rüyalar için Ha mim ayn sin kaf ayetini tavsiye ederim..Basta euzu besmele çekilir 1 kere uzutarak okunur harfler
- Haaaaaa Miiiiiiim Aaaaynn siiiiiinn Kaaaaaaaaaaafffff bu şekilde 7 sefer oku bakalım bi daha gelirlerse..
2) Astral seyahattesin farklı bi alemin içindesin,yüzlerce varlık görüyorsun..Aura yeteri kadar nur yaymıyor ve 3.gozden nazar edemiyoruz diyelim..Yani bizim çapımızı aşan bi durum var.. Üstadlardan himmet istemek gayet güzel bi çözümdür,ilk vakitler istenir sonra ihtiyaca göre sana öğretilir sonra himmette istemez devam edersin..
Ben sana farklı bi animi anlatayım
Eski zamanlarda 4 tanesi bana bi rüya gösterdi inşaattayız üzerime geliyorlar..Dedim hemen himmet istiyeyim Gavs-i Azamdan..Himmet istedim önüme yaşlı bi dede sureti geldi üzerinde eski bi ceket,dede cinlerle halaya durdu.Traji komik Ustad gelmiyor degil ben sesimi duyuramadım..Benimden dışarı cikmadi frekans,beden uyuyor bilinç beyinde rüya görüyor.. Orda talim ettim Ha mim ayn sin kaf harflerini daha 7 sefer olmadan rüya bozuldu ve kaçtılar
|
Halay mı
Okuduğumu hatırliyorum ama besmele çektim mi çekmedim mi orası biraz karışık bazen çekip bazen çekmiyor olabilirim
. Evet enerji olarak henüz onlarla başa çıkabilecek kadar güçlü olmadığımin farkındayım. Yada sesimi duyurabilecek kadar ama olacak inşallah olacak
sadece besmele +ha mim ayn sin kaf not aldım gelirlerse okurum.