Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Bunun değişik bi tertibide vardır.Fakat bu tertibi 1 günlük 1 hacet icin okumak istersen 70dir sayisi ,ben vird edinmek isterim dersen günlük 7dir.Geldigini anlaman için önce görebiliyor olman lazım.Hadim huddam daveti değildir bu günün görevlisine selam vermek gibidir.He icabette gerçekleşir Allahın izniyle çoğu vakit ama kalıcı bi dostluk olmaz.Gun değiştiğinde gorevlide değişir.
He bu amelden önce 1 fatiha 11 ihlas okunur hediye edilir; Peygamber A.s a ,tertibin sahibine, gunun ulvi ve sufli görevlisine..
Yuksek frekanslı bi duadır bi kere küçük bi şevkat tokati yemiştim
Önce bize niyetinden bahset ne niyetle bu amele girmek istersin ?
Sonra yasantindan bahset islam ve şeriati nasıl yaşarsın?
Sonrada mesleğinden bahset
Sonra üşenmezsen korkularını konuşalım
|
Alıntı:
manyetik Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim oradaki görevliler günlerin harflerin esmai şerifelerin görevlileridir tabii halleri kuvvetlidir sana zarar vermek istemezler fakat dedigim gibi manyetik alanları kuvvetli oldugu için kişinin kendisi zarar görür yanına geldiklerinde zikir ehli degilsen zikirle ruhunu kuvvetlendirmedi isen halsizlik yapar baygınlık yaşarsın koruma dualarıyla kendini korumaya alırsan okursun maneviyatını kuvvetlendirir
|
Merhaba tecrübeniz olduysa ne gibi olumsuzluk yaşadınız veya ne gibi önlem aldınız manevi durumumu zaten düzeltmeye çalışıyorum şuan ama ne kadar olamsı lazım ))) bunun bi ölçüsü yokki kardeş ben derim uçuyorum sen sıyırmış dersin, beniö hiçbişeyden haberim olmaz sen ermis dersin bu iişler böyle yani ölçüyü kimse bilemez ben samimiyete önem veriyorum bilmiyorum senin samimiyetle kıldığın beş vakit namaz benim saatlerce çektiğim zikirden evla olabilir ben zikir çekerken kendimi veremem faizdeki parayı düşünürüm başka bişey düşünürüm samimi olamam boşu boşuna oyalanırım.Hani diyorya " vay o namaz kılanların haline" bunlardan olmayalımda o zaman gerisi gelir inşaalah